Lokacija

42°26'37''=N , 18°45'12''=E

GPS lokacija

Naša mala marinica (privezište ) udaljena je 1.5 nm od starog grada KOTORA, na lokaciji Glavati Prčanj u Bokokotorskom zalivu, sa 20 zimskih i 15 ljetnih vezova za plovila dužine od 5 - 25 m, nalazi se u mjestu Prčanj – Glavati u vali ,, Dobra Draga Sv.Ane ” na poziciji 42°26΄37΄΄ N, 18°45΄12΄΄E po GPS-u.

Zaštićen planinom

Smještena u prirodnom Bokokotorskom fjordu između planina Lovćen i Orjen ,u prirodnoj vali, sa južne strane marina je zaštićena novoizgrađenim gatom i valobranom od južnog vjetra. Sa sjeverne strane, smještena u podnožiju planine Vrmac, prirodno je zaštićena planinom od sjevernog vjetra ,, bure ‘’.

Između planina Lovćen i Orjen

Aerodrom u Tivtu

U blizini aerodroma

U blizini, na udaljenosti od 10 km, nalazi se međunarodni aerodrom Tivat, na udaljenosti od 100 km nalazi se međunarodni aerodrom u glavnom gradu Podgorici, a na 50kom aerodrom Ćilipi kod Dubrovnika. Marina je naslonjena na priobalni put Kotor-Tivat i u neposrednoj blizini nalaze se tri hotela sa tri i četiri zvjezdice, kafe bar, dvije javne plaže.

Brojna nacionalna bogatstva ili tzv ,, wild beauty ‘’ nalaze se u samoj blizini poput nacinalnog parka Lovcen koji se nalazi na samo 33km udaljenosti (1h autom), nacionalni park Žabljak 164km…